Mihaela Buzărnescu nu s-a ferit de cuvinte: „Le sugerez tuturor să treacă prin suferință în dragoste”

Mihaela Buzărnescu nu s-a ferit de cuvinte: „Le sugerez tuturor să treacă prin suferință în dragoste”

Mihaela Buzărnescu: „Le sugerez tuturor să treacă prin suferință în dragoste”

„Sunt sătulă până peste cap de treninguri și echipamente sportive. Vreau și eu, când pot, să mă îmbrac în haine de stradă, în haine care să mă reprezinte ca femeie.

Oricum mereu mă îmbrac cu ce îmi place. Toți trecem prin suferință. Dacă nu treci printr-o suferință din dragoste, înseamnă că nu știi ce este iubirea, nu știi să iubești.

Este un pas pe care trebuie să îl parcurgem toți și mă bucur că am trecut prin asta. Te cunoști mai bine, te dezvolți mai bine. Le sugerez tuturor să treacă prin asta.

Eu am fost focusată de mică pe tenis foarte mult și atunci viața personală a fost puțin lăsată. Oarecum, am cochetat cu viața personală mai târziu poate decât alte colege”, a spus Buzărnescu, potrivit publicației Ego.

Mihaela Buzărnescu a făcut trimitere la relația cu Marco Dulca

Din martie 2022, Mihaela Buzărnescu nu a mai format un cuplu cu fotbalistul Marco Dulca (23 de ani). Relația lor era de notorietate, însă despărțirea survenită după câteva luni a fost una grea.

Drept urmare, la momentul separării, atât „Miki”, cât și Marco au decis să-și șteargă fotografiile în care apăreau împreună. Aceasta a fost prima decizie pe care au luat-o după despărțire.

„Nu regret, dar au fost momente când a trebuit să mă împart. Mereu am reușit să mă împart cât de cât într-un mod în care să fie OK și pentru persoana din viața mea personală, dar cariera era pe primul loc și cariera a fost mereu.

La fel ca și pentru celelalte persoane din viața mea, tot cariera a fost pe primul loc. Trebuie să găsești un balans. Până la o vârstă trebuie să fie cariera. Oricum, eu sunt genul de persoană care face multe sacrificii pentru persoanele din viața mea, așa că nu au de ce să se plângă.

Condusul foarte des în locația în care stătea persoana respectivă zilnic, când aveam și antrenamente și poate eram obosită, poate nu puteam. Am făcut sacrificiile acestea zi de zi pentru o perioadă destul de îndelungată. Cred că acesta este un sacrificiu care ar trebui să fie apreciat, sincer, de către orice persoană”, a explicat Buzărnescu.

La acea vreme, după despărțire, „Miki” a vorbit și despre unele abuzuri la care ar fi fost supusă.

Sursa: https://www.digisport.ro/tenis/mihaela-buzarnescu-nu-s-a-ferit-de-cuvinte-le-sugerez-tuturor-sa-treaca-prin-suferinta-in-dragoste-2151809.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *