Cum a fost întâmpinat Novak Djokovic la sosirea în Melbourne, după ce anul trecut a fost expulzat din Australia

Cum a fost întâmpinat Novak Djokovic la sosirea în Melbourne, după ce anul trecut a fost expulzat din Australia

Cum a fost întâmpinat Novak Djokovic la sosirea în Melbourne, după ce anul trecut a fost expulzat din Australia

În urmă cu un an, tenisul era lovit de un scandal imens. Concret, Novak Djokovic a decis să nu se vaccineze anti-COVID-19, iar organizatorii turneului din Australia i-au interzis acestuia să participe, asta după ce mai întâi „Nole” a fost audiat și chiar se spunea că va primi interdicție timp de trei ani în ” Țara Cangurilor”.

Acum, Djokovic a primit permisiunea să participe la ediția din 2023, iar sârbul a fost întâmpinat ca un adevărat idol la Melbourne. „Nole” a ajuns în cursul zilei de luni și a fost așteptat de mai mulți fani, care i-au cerut acestuia să facă poze și să ofere autografe.

„La aproape un an de când a fost deportat în mod infam din Australia, Novak Djokovic s-a întors la Melbourne. Starul sârb a aterizat venind din Adelaide în această după-amiază cu o cursă charter și a fost văzut semnând autografe și făcând fotografii cu fanii înainte de a părăsi aeroportul”, au transmis cei de la 9news Melbourne.

Testarea COVID-19, eliminată de la Australian Open 2023

Decizia este în contrast față de protocolul sanitar strict impus la ultimele două ediții ale turneului.

Ediţia din 2021 a Australian Open a avut loc într-o bulă biosecurizată, fără spectatori timp de câteva zile, după o creştere a cazurilor de infectare în comunitate. În plus, jucătorii au fost testați în mod regulat.

Novak Djokovic, de nouă ori învingător la Melbourne, a fost deportat din ţară, din cauză că nu era vaccinat împotriva COVID-19.

“Am vrut doar să urmăm ceea ce se întâmplă în prezent în comunitate. Am făcut un pas mai departe, făcând o recomandare celor care sunt bolnavi să stea deoparte, iar personalul nostru medical va continua să monitorizeze situaţia, precum şi jucătorii de asemenea.

Le-am spus clar jucătorilor noştri, ca şi staff-ului nostru, dacă te simţi rău, stai acasă. Este un mediu normalizat pentru noi şi nu este diferit de cricket, astfel că vor exista potenţial jucători care vor concura cu COVID-19”, a spus Craig Tiley.

Sursa: https://www.digisport.ro/tenis/cum-a-fost-intampinat-novak-djokovic-la-sosirea-in-melbourne-dupa-ce-anul-trecut-a-fost-expulzat-din-australia-2151817.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *