Ce a spus Marco Dulca despre Octavian Popescu, fostul său coleg de la FCSB

Ce a spus Marco Dulca despre Octavian Popescu, fostul său coleg de la FCSB

Ce a spus Marco Dulca despre Octavian Popescu, fostul său coleg de la FCSB

Întrebat despre Octavian Popescu, Marco Dulca a vorbit la superlativ despre „perla” lui Gigi Becali. Mijlocașul a dezvăluit că îl cunoștea pe Tavi încă de la loturile naționale și crede că acesta are potențial să devină un fotbalist important în următorii ani.

„FCSB are șanse la titlu. Este un grup unit acolo, sunt jucători talentați. Cred că lupta la titlu se va duce până în ultima etapă. Îl știam pe Tavi de la under-21. E un jucător talentat, care scoate ceva dintr-o fază banală. Muncește foarte mult, nu e un jucător delăsător. Îi prevăd un viitor frumos”, a declarat Marco Dulca la emisiunea Liga Digi Sport.

Marco Dulca a vorbit despre situația de pe banca tehnică de la FCSB

Dulca a ajuns la FCSB în mandatul lui Nicolae Dică, însă a jucat și sub comanda lui Mihai Pintilii, după ce primul a decis să își încheie socotelile cu formația patronată de Gigi Becali.

Fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor patronului de la FCSB, astfel că a fost mai mult rezervă. Totuși, Dulca a remarcat o anumită schimbare în bine la echipă după ce ”principal” a rămas Mihai Pintilii.

Acum, situația roș-albaștrilor a ajuns în atenția FRF, astfel că roș-albaștrii ar putea fi sancționați dacă Mihai Pintilii va continua să aibă atribuțiile unui antrenor principal, deși nu deține Licența PRO. Din acest motiv, Marco Dulca este de părere că Gigi Becali va numi curând un nou antrenor principal.

Am mai avut perioade când nu jucam și trebuia să bați la ușă să întrebi de ce. Când era Dică, am mai vorbit. Pintilii îmi mai dădea sfaturi, dar cam atât. În rest, nu am discutat cu nimeni. Îmi spuneau că mă pregătesc foarte bine și cam atât. (…)

Pintilii a adus mai multă libertate echipei, mai multă plăcere la antrenamente. Și cu Dică era totul bine, dar nu știu de ce nu a mers echipa, nu pot să mă pronunț eu. După ce a rămas Pintilii s-a văzut o schimbare și la antrenamente, alt suflu, toată lumea era mai relaxată. A fost acel șoc la echipă. Totul a început să meargă din ce în ce mai bine. Sincer, eu mă așteptam la acest lucru, am presimțit că va fi totul bine cu Mihai Pintilii.

Până acum a stat pe bancă, a dat indicații, nu au fost probleme, dar acum am văzut că nu se mai poate. Sincer, cred că vor aduce antrenor principal cu Licență PRO, nu cred că vor rămâne așa”, a mai spus Dulca.

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/ce-a-spus-marco-dulca-despre-octavian-popescu-fostul-sau-coleg-de-la-fcsb-2152253.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *