Nicolae Stanciu, votat ”Tricolorul anului 2022”, în ancheta FRF. Un jucător de la FCSB, pe locul secund

Nicolae Stanciu, votat ”Tricolorul anului 2022”, în ancheta FRF. Un jucător de la FCSB, pe locul secund

Fanii echipei naționale a României au avut șansa să-și voteze favoriții în fiecare lună, iar clasamentul final nu lasă loc de interpretări – mijlocașul lui Wuhan Three Towns este câștigător.

Nicolae Stanciu, cel mai valoros jucător român în 2022

În cursa pentru trofeul lunii decembrie, Nicolae Stanciu nu a avut adversari: a strâns 61,86% dintre voturi, fiind urmat de Octavian Popescu – 9,62%, Denis Alibec și Radu Drăgușin – 8,59%, Florinel Coman – 4,81%, Olimpiu Moruțan – 4,47% și Nicolae Păun – 2,06%.

Toți jucătorii naționalei au punctat pe toată durata lui 2022 și în clasamentul ”Tricolorul anului”. Primii 3 clasați în fiecare lună au primit 10, 6, respectiv 3 puncte.

În această ierarhie, Nicolae Stanciu a terminat pe prima poziție cu 23 de puncte, fiind urmat de Darius Olaru (FCSB) – 20 de puncte, Dennis Man (Parma) și Octavian Popescu (FCSB) – cu 16 puncte, Alexandru Maxim (Gaziantep) și Denis Alibec (Farul) – cu 13 puncte, Rareș Ilie (Nice) și Denis Drăguș (Standard) – 12 puncte, Nicușor Bancu (U Craiova), Andrei Cordea (FCSB) și Olimpiu Moruțan (Pisa).

Nicolae Stanciu, dorit de Beșiktaș

Nicolae Stanciu (29 de ani) ar putea face obiectul unui transfer răsunător în perioada imediat următoare.

La doar câteva zile după ce s-a încununat campion al Chinei, cu Wuhan Three Town, turcii de la ”Fotomac”, citați de ”Ajansspor” au anunțat că Nicolae Stanciu este așteptat la Beșiktaș Istanbul pentru a-l înlocui pe starul englez Dele Alli (26 de ani).

Pentru că s-au păcălit de prea multe ori în ultimii ani, Beșiktaș va dori să-l aducă pe Stanciu sub formă de împrumut pentru o perioadă scurtă de timp, cel mai probabil șase luni, iar înțelegerea va cuprinde și o clauză de transfer definitivă, dacă jucătorul va confirma.

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/nicolae-stanciu-votat-tricolorul-anului-2022-in-ancheta-frf-un-jucator-de-la-fcsb-pe-locul-secund-2149143.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *