Jurgen Klopp i-a găsit punctul „slab” lui Cody Gakpo, atacantul transferat de Liverpool în această iarnă

Jurgen Klopp i-a găsit punctul „slab” lui Cody Gakpo, atacantul transferat de Liverpool în această iarnă

Jurgen Klopp i-a găsit punctul slab lui Cody Gakpo, atacantul transferat de Liverpool în această iarnă

În ultimele zile ale anului trecut, Liverpool a anunțat transferul lui Cody Gakpo. Între timp, atacantul olandez a și debutat pentru formația de pe Anfield, iar Jurgen Klopp a dezvăluit unde trebuie să mai lucreze fotbalistul în următoarea perioadă.

„Nu ne putem aștepta ca totul să fie perfect, dar a arătat câteva semne bune. Trebuie să-l ajutăm să se poziționeze mai bine, să ajungă în poziții mai bune, dar asta cu siguranță nu va fi o problemă”Ce a spus Gakpo după ce a semnat cu Liverpool

Cluburile nu au anunțat pentru ce sumă s-a făcut transferul, dar As.com scrie că este vorba despre 50 de milioane de euro, care poate crește din bonusuri de performanță.

La Liverpool, Cody Gakpo va primi un salariu de 120.000 de lire sterline, aproximativ 135.000 de euro, pe săptămână. Până la Gakpo, cel mai scump jucător vândut vreodată de PSV a fost Hirving Lozano, vândut la Napoli în 2019 pentru 45 de milioane de euro.

Mă simt foarte bine, sunt foarte entuziasmat că mă aflu aici. Abia aștept să mă antrenez și să joc pentru acest club fantastic.

Vreau să arăt ceea ce pot face și să încerc să ajut echipa. Pentru mine, cred că e locul perfect unde mă pot dezvolta, sunt mulți jucători de la care pot învăța o grămadă de lucruri”, spunea Gakpo, pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/premier-league/jurgen-klopp-i-a-gasit-punctul-slab-lui-cody-gakpo-atacantul-transferat-de-liverpool-in-aceasta-iarna-2151273.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *