Manchester City a făcut primul transfer al iernii

Manchester City a făcut primul transfer al iernii

Primul transfer al iernii reprezintă, totuși, mai degrabă o mutare pentru viitor. Manchester City l-a adus pe Maximo Perrone, mijlocaș defensiv argentinian de la Velez Sarsfield.

Maximo Perrone, la Manchester City

Jurnalistul Nicolo Schira anunță că transferul a fost deja realizat, iar Manchester City va achita în schimbul lui Maximo Perrone, considerat unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale, 7.5 milioane de euro.

Fotbalistul argentinian va semna un contract valabil cinci ani cu Manchester City.

Maximo Perrone este un produs al Academiei lui Velez Sarsfield, iar pasul la prima echipă l-a făcut în urmă cu un an, în ianuarie 2022. De atunci, a evoluat în 33 de meciuri, a marcat de trei ori și a dat două pase decisive.

Julian Alvarez, mutare câștigătoare

Manchester City a transferat și în ianuarie 2022 un fotbalist argentinian care juca în țara natală, pe Julian Alvarez, cumpărat de la River Plate cu 21.4 milioane de euro.

Atacantul a fost lăsat la River încă jumătate de an, iar din vară a venit la Manchester City, unde a avut evoluții și randament bune, chiar dacă nu și-a câștigat statutul de titular, aproape imposibil de obținut când concurentul pe post este Erling Haaland.

În 22 de meciuri, Julian Alvarez a marcat de opt ori pentru Manchester City și a dat două assist-uri, iar la Cupa Mondială a fost unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei Argentina.

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/premier-league/manchester-city-a-facut-primul-transfer-al-iernii-2152475.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *