Restaurante de lux din București, închise temporar de ANPC. Inspectorii au găsit în ele mizerie şi mâncare expirată

Restaurante de lux din București, închise temporar de ANPC. Inspectorii au găsit în ele mizerie şi mâncare expirată

Inspectorii ANPC au efectuat controale la mai mulți operatori economici din zona comercială Alba Iulia din Capitală. Cinci restaurante considerate de lux au fost închise temporar. Printre neregulile găsite se numără alimente expirate şi mizerie.

ANPC a verificat 15 operatori economici care îşi desfăşoară activitatea în zona comercială Piaţa Alba Iulia din București. Dintre cei 15 operatori economici, 14 au fost sancționați.

În urma acţiunilor de control, au fost date amenzi în valoare de 120.000 de lei, şase avertismente și a fost oprită temporar activitatea a cinci operatori economici, până la remedierea deficienţelor, potrivit ANPC.

În bucătăria restaurantelor se foloseau produse expirate, iar unele ingrediente erau înlocuite cu produse de o calitate inferioară, depozitate la temperaturi mai ridicate decât era indicat, în frigidere ruginite și murdare.

Valoarea totală a amenzilor date se ridică la 120.000 lei.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/restaurante-de-lux-din-bucuresti-inchise-temporar-de-anpc-inspectorii-au-gasit-in-ele-mizerie-si-mancare-expirata-2207359.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *