Poliţiştii din Piatra-Neamţ caută două surori de 12 şi 14 ani, dispărute de Crăciun

Poliţiştii din Piatra-Neamţ caută două surori de 12 şi 14 ani, dispărute de Crăciun

Poliţiştii din Piatra-Neamţ caută două surori minore care au dispărut, de aproape două săptămâni, din Complexul de Servicii Piatra-Neamţ.

Cele două surori sunt Estera-Nicoleta Oprea, în vârstă de 12 ani şi Alessia Ionela Oprea, în vârstă de 14 ani, iar pe 25 decembrie 2022 au părăsit voluntar centrul şi nu s-au mai întors.

Potrivit IPJ Neamţ, conducerea Centrului de Servicii Piatra-Neamţ a permis abia vineri mediatizarea dispariţiei.

Între timp, poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiilor Piatra-Neamţ, Roman şi în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acestea, fără ca minorele să fie depistate.

Poliţiştii au prezentat pe site-ul IPJ Neamţ fotografiile şi semnalmentele celor două surori şi roagă persoanele care pot oferi informaţii să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente OPREA IONELA ALESSIA: înălţime – 1.60 m, greutate –56 de kilograme, păr castaniu, mediu, ochi căprui.

La momentul dispariției, OPREA IONELA ALESSIA era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare albastru, o cămașă în carouri de culoare roșie, fiind încălțată cu adidași de culoare neagră.

Semnalmente OPREA ESTERA-NICOLETA: înălţime – 1.50 m, greutate –43 de kilograme, păr șaten închis, mediu, ochi căprui.

La momentul dispariției, OPREA ESTERA-NICOLETA era îmbrăcată cu o geacă de piele de culoare neagră, tricou și pantaloni de culoare verde kaki, fiind încălțată ghete de culoare neagră.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politistii-din-piatra-neamt-cauta-doua-surori-de-12-si-14-ani-disparute-de-craciun-2207201.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *