Poliția austriacă este în ALERTĂ, după ce a primit informații care sugerează un atac islamist în apropierea bisericilor din Viena

Poliția austriacă este în ALERTĂ, după ce a primit informații care sugerează un atac islamist în apropierea bisericilor din Viena

Poliția din Viena a anunțat, miercuri, că a intensificat patrulele armate în locurile sensibile din capitala Austriei, inclusiv în biserici, după ce a primit unele informații care sugerează că este planificat un atac islamist.

De altfel, Poliția a avertizat populația pe rețelele de socializare că va exista o prezență sporită a forțelor armate, inclusiv a celor speciale, în oraș, potrivit Reuters.

„Serviciile noastre de informaţii au motive să creadă că are loc planificarea unui atac cu motivaţie islamistă care să fie comis în Viena. Ca măsură de precauţie, punctele de interes din oraş au fost plasate sub pază din partea forţelor de poliţie obişnuite și speciale”, a scris Poliţia pe Twitter, adăugând că nu poate fi estimat cât timp vor fi în vigoare măsurile respective.

Viena, una dintre cele mai sigure capitale din lume

Viena este una dintre cele mai sigure capitale din lume şi atacurile teroriste sunt extrem de rare. Primul…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *