Victorie fără precedent pentru fermierii americani. Producătorul de tractoare John Deere le-a dat voie să își repare singuri utilajele

Victorie fără precedent pentru fermierii americani. Producătorul de tractoare John Deere le-a dat voie să își repare singuri utilajele

Producătorul de tractoare John Deere a fost de acord să le dea clienților americani dreptul de a repara echipamentul pe care l-au cumpărat de la această companie, informează BBC.

Până acum, fermierii erau obligați să folosească doar componente autorizate și să apeleze la serviciile stațiilor specializate în repararea utilajelor agricole.

Deere and Co. Este unul dintre cei mai mari producători de utilaje agricole din lume. Grupurile care luptă pentru drepturile consumatorilor au cerut de ani de zile companiilor să le permită clienților să își repare toate produsele, de la smartphone-uri la tractoare.

Federația Americană a Biroului Agricol (AFBF) și Deere & Co. au semnat duminică un memorandum de înțelegere prin care posesorii utilajelor și tehnicienii independenți nu vor avea dreptul să dezvăluie secrete comerciale, să schimbe măsurile de siguranță sau cele care controlează emisiile de gaze și să manipuleze nivelurile de putere ale utilajelor agricole.

Fermierii fac parte dintr-o mișcare populară care a pus presiune pe fabricanți să le permită clienților și atelierelor independente să repare singuri aparatele achiziționate de la acești producători.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/victorie-fara-precedent-pentru-fermierii-americani-producatorul-de-tractoare-john-deere-le-a-dat-voie-sa-isi-repare-singuri-utilajele-2209489.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *