Vacanță de coșmar pentru o tânără dansatoare. O boală crunta mutilat-o pe viață. S-a trezit din comă fără mâni și picioare

Vacanță de coșmar pentru o tânără dansatoare. O boală crunta mutilat-o pe viață. S-a trezit din comă fără mâni și picioare

O tânără dansatoare a trăit o experiență de coșmar în timpul unei vacanțe în Africa. Femeia a dezvăluit că este „recunoscătoare că este în viață” după ce s-a trezit că nu mai avea mâini sau picioare în urma unei boli teribile contractate în țara africană.

Tatiana Timon era dansatoare înainte de a se îmbolnăvi după ce s-a întors dintr-o vacanță, din cauza unei mici înțepături de țânțar.

Femeia în vârstă de 35 de ani călătorise în Angola pentru a-și urma pasiunea pentru dansul Zumba, când a contractat cea mai mortală formă de malarie, ceea ce a dus la o amputație cvadruplă de urgență.

„Nu aveam habar”, a declarat Tatiana, care a recunoscut că ar fi trebuit să verifice online riscurile călătoriei în Angola, dar a spus că era concentrată doar pe Covid-19 în acel moment, relatează MyLondon.

Curând, ea a devenit atât de slăbită și febrilă încât nu putea ajunge singură la baie. A fost dusă de urgență la…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *