Turcia anunță că ia în calcul măsuri drastice pentru PROPRIETARII care majorează excesiv chiriile. Cum vor fi pedepsiți aceștia

Turcia anunță că ia în calcul măsuri drastice pentru PROPRIETARII care majorează excesiv chiriile. Cum vor fi pedepsiți aceștia

Autorităţile din Turcia analizează posibilitatea de a introduce pedeapsa cu închisoarea pentru proprietarii găsiţi vinovaţi de majorarea excesivă a chiriilor. Măsura este luată în calcul în contextul în care cutremurele devastatoare de la începutul unii au lăsat milioane de oameni fără un adăpost deasupra capului.

Un oficial din apropierea acestui dosar a dezvăluit că Guvernul de la Ankara are în vedere pedepse cu închisoarea, de doi până la cinci ani, adăugând însă că nu există încă o decizie definitivă întrucât ar fi vorba de o majorare inacceptabilă a pedepselor, informează Bloomberg.

Oficialul a ţinut să îşi păstreze anonimatul pentru că acest plan nu a fost anunţat încă în mod public.

Aceste discuțiile vin într-un moment în care Guvernul de la Ankara a anunțat că vrea să construiască 400.000 de noi locuinţe în decurs de un an în zona devastată de cutremure.

Aproximativ 500 de contractori vor construi locuinţele,…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *