Trei militari israelieni, uciși într-o explozie produsă în RAFAH /Guvernul Netanyahu nu crede că războiul se va încheia anul acesta

Trei militari israelieni, uciși într-o explozie produsă în RAFAH /Guvernul Netanyahu nu crede că războiul se va încheia anul acesta

Trei militari israelieni au fost uciși în cursul operațiunilor din orașul palestinian Rafah, situat în sudul Fâșiei Gaza, iar un consilier guvernamental din Ierusalim a avertizat că războiul cu grupul Hamas nu se va încheia anul acesta, în timp ce președintele Turciei, Recep Erdogan, l-a numit ”psihopat” pe premierul Benjamin Netanyahu.

Armata israeliană a anunțat miercuri că trei militari israelieni au fost uciși într-o explozie produsă în orașul Rafah. Alți patru militari au fost răniți în incident, trei fiind în stare gravă.

În total, până acum au murit 291 de militari israelieni în ofensiva din Fâșia Gaza, declanșată ca reacție la atacurile teroriste din octombrie 2023, soldate cu aproximativ 1.160 de morți și 3.400 de răniți în sudul Israelului.

Oficial israelian: Războiul cu Hamas nu se va încheia anul acesta

Tzachi Hanegbi, consilierul pentru Siguranță Națională al premierului Benjamin Netanyahu, a estimat, miercuri,…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *