„Peste tot primesc m…!” Discurs savuros al lui Dan Petrescu după victoria cu U Cluj: „Trebuie întrerupt meciul și la mine!” 

„Peste tot primesc m…!” Discurs savuros al lui Dan Petrescu după victoria cu U Cluj: „Trebuie întrerupt meciul și la mine!” 


Campioana en-titre din România s-a impus fără drept de apel în ultimul meci din sezonul regulat. Scorul a fost deschis de Janga, în minutul 25, din penalty, după un henț comis în careu de Ispas, iar Krasniqi a mărit avantajul gazdelor, în minutul 33 cu o execuție superbă cu călcâiul. 


În minutul 42, Manea a transformat penalty-ul primit după încă un henț în careu, comis de această dată de Andrei Miron, stabilind și rezultatul la pauză. CFR Cluj a mai primit un penalty, din camera VAR, după un alt henț, comis de Pițian, însă Krasniqi a ratat.


Tabela a fost închisă de Bîrligea, în al patrulea minut de prelungiri, din pasa lui Braun, iar CFR Cluj a încheiat sezonul regulat cu cinci meciuri consecutive fără înfrângere. 


Ce a spus Dan Petrescu după victoria cu Universitatea Cluj 


Dan Petrescu a vorbit la finalul meciului despre victoria echipei sale și despre prestația jucătorilor săi, vizibil mulțumit de…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *