Patru asistenți medicali sunt acuzați că și-au legat o colegă pe o masă de operații și au torturat-o. Cum se apără aceștia

Patru asistenți medicali sunt acuzați că și-au legat o colegă pe o masă de operații și au torturat-o. Cum se apără aceștia

Un incident neobișnuit este cercetat de către autoritățile din Austria, după ce o asistentă medicală de la un spital de stat din Hall a reclamat că patru colegi bărbați ar fi legat-o de o masă de operație și ar fi torturat-o timp de aproximativ 15 minute.

Incidentul s-ar fi petrecut pe 28 februarie, când, spune reclamanta, cei patru colegi ar fi convins-o, sub un pretext necunoscut, să se urce pe masa de operație, ulterior legând-o de aceasta.

Directorul medical al instituției susține că managementul spitalului a fost informat despre incident la două zile de la producerea acestuia. Conducerea instituției a decis concedierea celor patru bărbați, potrivit Digi24.

Cum se apără cei patru asistenți

Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, susțin că totul a fost doar o glumă. Aceștia spun că au vrut să-i exemplifice colegei lor poziționarea unui pacient pe masa de operație.

Cu toate acestea, ei nu au reușit să ofere…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *