Pakistan: Fostul premier Imran Khan s-a baricadat în casă pentru a nu fi arestat. Sute de oameni s-au adunat pentru a-l susține

Pakistan: Fostul premier Imran Khan s-a baricadat în casă pentru a nu fi arestat. Sute de oameni s-au adunat pentru a-l susține

Imran Khan, fost premier al Pakistanului, s-a baricadat duminică în locuința sa din Lahore pentru a evita ca polițiștii să îl rețină.

Fostul premier, actual lider al opoziției, este acuzat, printre altele, că nu ar fi declarat, potrivit legii, cadourile pe care le-a primit în timpul mandatului de prim-ministru.

Sute de susținători ai fostului lider de la Islamabad s-au adunat în fața reședinței acestuia pentru a îi împiedica pe polițiști să îl aresteze, informează presa din Pakistan.

„Conform ordinelor judiciare, o echipă de poliţie din Islamabad a sosit la Lahore pentru a-l aresta pe Imran Khan”, a declarat Poliția prin intermediul unui comunicat de presă, citat de Agerpres.

Khan este acuzat că nu a declarat cadourile primite şi nici nu le-a transferat la Toshakhana, un depozit guvernamental în care sunt păstrate cadourile primite de oficiali guvernamentali de la oficiali străini.

Sute de oameni au venit să îl susțină pe Imran…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *