Joe Biden și Ursula von der Leyen s-au întâlnit la Casa Albă. Cei doi vor negocia un acord specific privind mineralele esențiale

Joe Biden și Ursula von der Leyen s-au întâlnit la Casa Albă. Cei doi vor negocia un acord specific privind mineralele esențiale

Președintele Statelor Unite, Joe Biden și președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, au convenit, vineri, să înceapă imediat negocierile privind un acord specific privind mineralele esențiale pentru a facilita îndeplinirea cerințelor de subvenție din Legea pentru Reducerea Inflației din SUA, afirmă cei doi lideri, într-o declarație comună.

Președintele Biden s-a întâlnit vineri, la Washington, cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în încercarea de a reduce tensiunile legate de comerț, de a menține o concentrare unitară asupra realizării unei economii ecologice, sperând în același timp să se lupte împreună cu China în ceea ce privește tehnologiile energetice curate și lanțurile de aprovizionare.

Liderii europeni sunt îngrijorați că firmele din UE vor părăsi Europa pentru a profita de astfel de scutiri fiscale. Mulți europeni spun că economia UE ar putea fi în pericol.

Cei doi au convenit să înceapă…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *