EXCLUSIV | Alianța PSD – PNL, victorie ZDROBITOARE în alegerile locale din 9 iunie. USR, în cădere liberă la nivel național

EXCLUSIV | Alianța PSD – PNL, victorie ZDROBITOARE în alegerile locale din 9 iunie. USR, în cădere liberă la nivel național

Alianța electorală PSD- PNL a reușit să obțină o victorie zdrobitoare, la nivel național, în ceea ce privește primăriile municipiilor reședință de județ și Consiliile Județene. În același timp, Uniunea Salvați România a înregistrat, la acest capitol, o înfrângere usturătoare care va fi, cu siguranță, foarte greu de digerat.

Gândul prezintă, în exclusivitate, ultimele informații punctuale după numărarea voturilor la nivel național, surse politice declarând că lupta a fost tranșată, „clar și fără dubii”, în favoarea PSD și PNL, conduse de premierul Marcel Ciolacu și de Nicolae Ciucă.

Raportat la diferențele înregistrat între PSD și PNL, de data aceasta, victoria social-democraților conduși de Marcel Ciolacu nu poate fi pusă la îndoială, iar cifrele furnizate de sursele politice sunt elocvente.

Lupta pentru municipiile reședință de județ. Diferențe majore între PSD și PNL

În ceea ce privește municipiile…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *