Drogul violului, cel mai periculos, dă dependență de la a treia utilizare. Expert: „Este posibil să asistăm la drame uriaşe”

Drogul violului, cel mai periculos, dă dependență de la a treia utilizare. Expert: „Este posibil să asistăm la drame uriaşe”

Psihologul Eduard Bondoc, specialist în medicină la Clinica de Psihiatrie din Craiova, avertizează că cel mai periculos drog este cel cunoscut ca „drogul violului”, care este insipid, inodor și incolor. El recomandă fetelor să își păstreze băuturile sub supraveghere atunci când participă la petreceri.

Drogul violului, cel mai periculos – Foto womenshealth gov

Cel mai periculos este drogul violului. se numeşte rohipnol, este incolor, inodor, insipid, nu se simte în nicio băutură şi sfătuiesc toate domnişoarele care se duc la petrecere, să nu îşi lase nesupravegheată paharele, dozele de suc, pentru că e posibil să se strecoare un medicament din ăsta acolo şi dă amnezia momentului, nu mai ştie ce s-a întâmplat în noaptea aia şi este posibil să asistăm la drame uriaşe”, a afirmat psihologul Eduard Bondoc, la Medika TV, joi seară, potrivit G4Media. 

Substanța interzisă ar fi ușor de accesat, adaugă…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *