Dosar penal pentru un bărbat care a ieșit în fața blocului cu un pistol și a tras 27 de focuri de armă, inclusiv în fața polițiștilor

Dosar penal pentru un bărbat care a ieșit în fața blocului cu un pistol și a tras 27 de focuri de armă, inclusiv în fața polițiștilor

Polițiștii din Giurgiu au deschis un dosar de cercetare penală pentru un bărbat care în noaptea de marți spre miercuri a tras mai multe focuri de armă. Inițial agenții au fost sesizați de oameni care au reclamat că se aruncă insistent cu petarde. La fața locului a fost găsit bărbatul care a continuat să tragă cu arma și în prezența polițiștilor, comunică IPJ Giurgiu, citat de Agerpres.

„În noaptea de marţi spre miercuri, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane aruncă cu petarde. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, iar, din primele cercetări, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi tras mai multe focuri de armă, chiar şi în prezenţa poliţiştilor. Ulterior, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi un specialist criminalist, fiind identificate, în zona blocului apelantului, 27 de tuburi de cartuş, calibru nouă milimetri, percutate şi trei cartuşe, calibru nouă milimetri, cu gaz”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Elementele de muniţie descoperite la faţa locului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, deţinerea sau portul fără drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/dosar-penal-pentru-un-barbat-care-a-iesit-in-fata-blocului-cu-un-pistol-si-a-tras-27-de-focuri-de-arma-inclusiv-in-fata-politistilor-2204449.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *