Diana Șoșoacă, sancționată de către Ucraina, după ce a propus ca România să anexeze teritorii din țara vecină. REACȚIA senatoarei

Diana Șoșoacă, sancționată de către Ucraina, după ce a propus ca România să anexeze teritorii din țara vecină. REACȚIA senatoarei

Diana Șoșoacă a fost sancționată de către Ucraina, deoarece este ”o persoană care reprezintă o amenințare la adresa securității naționale”.

UPDATE. Reacție senatoarei

„Cum își permite Ucraina să amenințe un senator al statului român pentru o propunere legislativă ? De când decide Ucraina ce se întâmplă în Parlamentul României ? Este România un stat ocupat de Ucraina și noi nu am aflat ? Da, este adevărat că Ucraina este ocupant al unor teritorii românești pe care mă lupt să le readuc în sânul patriei mamă, dar de când are Kievul drept de veto asupra politicii României ?”, transmite Diana Șoșoacă într-un comunicat de presă după anunțul Ucrainei.

Știrea inițială. Ucraina a anunțat că inițiază impunerea de sancțiuni împotriva senatoarei după ce Diana Șoșoacă a depus un proiect de lege prin care cere ca România să anexeze mai multe teritorii ale Ucrainei.

Senatoarea cere anexarea prin lege a teritoriilor din…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *