Ce se află în spatele întâlnirii „surpriză” dintre Nicușor Dan și Eugen Tomac (PMP). „Evident că vor discuta și despre candidatură”

Ce se află în spatele întâlnirii „surpriză” dintre Nicușor Dan și Eugen Tomac (PMP). „Evident că vor discuta și despre candidatură”

Surse politice și administrative au precizat pentru Gândul care sunt culisele întâlnirii de marți dintre primarul Capitalei, Nicușor Dan, și Eugen Tomac, președintele PMP.

Președintele Partidului Mișcarea Populară a anunțat că marți seară va susține o conferință de presă alături de Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

Conferința va avea loc la sediul PMP din București, iar această vizită a lui Nicușor Dan ar putea ridica câteva semne de întrebare, în contextul în care edilul general a primit recent un ultimatum de la PNL, adică de la partidul care l-a susținut în campania electorală.

Chiar dacă pare o vizită „surpriză”, apariția lui Nicușor Dan la sediul PMP este totuși una firească și se încadrează în mersul politic actual.

„Va fi atât o vizită de curtoazie, cât și una politică. Nicușor Dan îi va mulțumi lui Eugen Tomac pentru susținerea politică. Să nu uităm că alianța politică de la Primăria…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *