BIDEN a promulgat pachetul de asistență pentru Ucraina, Israel și Taiwan /”Este și o investiție pentru securitatea noastră”

BIDEN a promulgat pachetul de asistență pentru Ucraina, Israel și Taiwan /”Este și o investiție pentru securitatea noastră”

Președintele Joe Biden a promulgat, miercuri, legea care prevede asistență militară pentru Ucraina, Israel și Taiwan, semnalând că transporturile de armament vor începe în scurt timp și argumentând, pe fondul criticilor unor politicieni republicani, că este vorba despre o investiție necesară apărării Statelor Unite.

”Tocmai am promulgat pachetul de siguranță națională aprobat la sfârșitul săptămânii trecute de Camera Reprezentanților și de Senat, ieri. Va face America mai sigură, va face lumea mai sigură și continuă rolul de lider al SUA în lume, știe toată lumea acest lucru. Le oferă sprijin vital partenerilor SUA pentru a se apăra de provocările la adresa suveranității, pentru a apăra viețile și libertatea cetățenilor”, a declarat Biden, la Casa Albă, potrivit postului NBC News.

Președintele Biden a argumentat că asistența militară furnizată națiunilor partenere afectate de conflicte constituie o investiție necesară…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *