Alertă cu bombă la bordul unui avion din Rusia. În aeronavă erau 244 de persoane

Alertă cu bombă la bordul unui avion din Rusia. În aeronavă erau 244 de persoane

Un avion al companiei ruse Azur Air, cu 244 persoane la bord, a aterizat de urgență la o bază aeriană militară din India din cauza unei alerte cu bombă, au anunţat marţi autorităţile.

Avionul, care decolase de la Moscova cu destinaţia Goa, în sud-vestul Indiei, a aterizat la baza forţelor aeriene indiene din Jamnagar, statul Gujarat, luni seara târziu.
Potrivit presei locale, avionul a fost deviat de pe ruta sa după ce compania Azur Air a primit un mesaj în care era informată că la bordul aparatului s-ar afla o bombă. Ambasada Rusiei în India a declarat că fusese alertată de autorităţile indiene.

„Toate persoanele de la bord sunt în siguranţă. Autorităţile inspectează avionul”, a precizat ambasada rusă pe Twitter marţi dimineaţă. Poliţia din Gujarat a declarat că o unitate antiteroristă inspecta avionul şi bagajele pasagerilor, în timp ce aceştia aşteptau în aeroport.

„Nimic suspect nu a fost găsit până acum”, a afirmat marţi Premsukh Delu, un responsabil al poliţiei, citat de Agerpres.

Turiştii ruşi au interdicţie în numeroase ţări după declanşarea invaziei ruse în Ucraina, dar ei continuă să vină în număr mare în India, mai ales pe litoralul din Goa.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/alerta-cu-bomba-la-bordul-unui-avion-din-rusia-in-aeronava-erau-244-de-persoane-2210101.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *