Care sunt avantajele financiare pentru un angajat din București la 5 ani de la izbucnirea pandemiei de COVID-19

Care sunt avantajele financiare pentru un angajat din București la 5 ani de la izbucnirea pandemiei de COVID-19

Unde este mai avantajos pentru angajat să lucreze: de acasă sau la sediu? Este o întrebare care persistă la cinci ani de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. 

Diferențele de cost sunt semnificative, susține o analiză creată de publicația Wall Street.

Un angajat care merge zilnic la birou poate să plătească între 1.70o și 3.00o lei

Potrivit analizei Wall Street, un angajat care lucrează la sediu scoate între 60 și 125 lei pe zi (1.200 – 2.500 lei pe lună) pentru mâncare, gustări și transport. 10-40 lei se duc pentru transportul cu mijloacele publice sau combustibil. După caz, cheltuie între 40 și 70 lei sau chiar mai mult (în funcție de distanța dintre domiciliu și locul de muncă) dacă cheamă un taxi sau apelează la Uber.

Masa de prânz comandată la birou sau servită la un restaurant îl poate costa la birou în jur de 30-50 lei, fără a mai adăuga cheltuielile pentru cafea și mici gustări care se ridică la 20 lei. Și pentru a…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *